Modalități de plată

Modalităti de plată
 

Ramburs (numerar) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor comandate poate fi achitată curierului la predarea acestora, la adresa specificată de cumpărător.


Numerar la magazin

Comanda poate fi ridicată personal din magazinul fizic situat la Odorheiu Secuiesc, județul Harghita, Str Kossuth Lajos nr 25. Aceasta opțiune poate fi aleasă în cursul comenzii. Produsele comandate vor fi reținute cel mult 2 zile lucrătoare până la efectuarea plății.

Informații suplimentare

Prețurile sunt valabile în momentul comenzii, fiind afişate lângă produsele magazinului nostru. Preţurile afişate nu conţin taxa de transport. Transportul este gratuit pentru comenzile în valoare de peste 600 lei.

În situaţia în care apar erori sau nereguli la produse sau preţuri, Vânzătorul își rezervă dreptul la corectarea acestora. În astfel de situaţii, după evaluarea respectiv corectarea erorii, Cumpărătorul este informat despre modificări. Cumpărătorul are posibilitatea să-şi confirme încă odată Comanda, sau oricare dintre părţi pot renunţa la aceasta.

Vânzatorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile livrate, obligația Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligațiile de a-și actualiza ori de câte ori este cazul datele.


În principiu, livrarea produselor se face în termen de 1-3 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Pentru localitățile aflate în afara zonei de curierat, termenul de livrare se poate prelungi până la 5 zile lucrătoare în funcție de distanța la care trebuie să se livreze comanda.
Comenzile plasate după ora 14, precum și sâmbătă, duminică sau în zile oficiale nelucrătoare, se prelucrează în următoarea zi lucrătoare.Urmărirea comenzii


După ce ați înregistrat comanda, se poate urmări statusul acesteia pe site-ul firmei de curierat, la secțiunea “Urmărire colet” sau “AWB Tracking”, introducând numărul AWB aferent comenzii.

Informații suplimentare

Turbinicarpus S.R.L. va livra și preda produsele achiziționate de către client în termenul menționat pe site la data realizării comenzii sau în cadrul comenzii, pentru produsul/produsele comandate și la locația menționată în comandă.

În cazul în care comanda va fi livrată cu depășirea termenului sus menționat, Turbinicarpus S.R.L. va informa clientul prin e-mail, de îndată ce va lua la cunoștință despre faptul că livrarea comenzii nu va putea fi realizată în termenul maxim stabilit.

În cazul în care produsul va fi livrat cu o întârziere mai mare de 10 zile clientul poate renunța la comandă în termen de 3 zile de la data recepționării emailului de informare emis de către Turbinicarpus S.R.L. prin e-mail. În acest caz sumele plătite vor fi rambursate în totalitate conform legii, în termen de maximum 14 de zile de la data recepționării de către Turbinicarpus S.R.L. a emailului de renunțare al clientului.

În cazul în care produsele comandate au fost livrate cu o întârziere mai mică de 10 zile sau clientul nu a renunțat la comandă în termenul și condițiile menționate mai sus în cadrul punctului 3 al prezentei secțiuni, acesta nu are dreptul de a refuza ridicarea produselor comandate sau de a cere despăgubiri sau daune pentru faptul că produsele comandate au fost livrate cu întârziere.

Turbinicarpus S.R.L. va preda către Client odată cu produsul/produsele comandate toate documentele aferente produsului/produselor achiziționate de către client.

Turbinicarpus S.R.L. va informa la cererea clientului asupra stadiului în care se află procedura de livrare a produsului/produselor achiziționate de către client.

Clientul se obligă să preia de la transportator produsele comandate. În funcţie de volumul şi destinaţia coletelor, transportatorul va contacta clientul pentru a fixa de comun acord condiţiile livrării. Eventualele costuri suplimentare percepute de catre transportator in cazul unor livrari atipice, vor fi suportate de client.

În cazul în care clientul, nu va putea fi contactat sau nu se va putea realiza cu acesta o înţelegere cu privire la livrarea comenzii, produsele comandate vor fi înapoiate vânzătorului, aceste produse redevenind proprietatea Turbinicarpus S.R.L.. În acest caz Turbinicarpus S.R.L. va înapoia clientului suma de bani achitată reprezentând contravaloarea produselor, din care va fi reţinută contravaloarea transportului coletului.

Livrarea produselor se consideră îndeplinită la momentul când produsele comandate sunt puse la dispoziția clientului. Nota de livrare emisă de către transportator, datată și semnată de către client face dovada livrării produsului.

La momentul livrării clientul va trebui să refuze preluarea coletului, dacă acesta prezintă urme vizibile de deteriorare.

Clientul trebuie să verifice imediat ulterior livrării conținutul coletului și conformitatea produselor livrate. Clienții vor trebui să verifice dacă produsele livrate coincid cu produsele comandate și să verifice integritatea produselor ce au fost livrate, astfel încât acestea să nu prezinte semne de deteriorare.

În cazul în care a intervenit o eroare privind conținutul coletului sau in cazul unor produse vizibil deteriorate, clientul va trebui să contacteze Turbinicarpus S.R.L. în termen de 2 zile de la data livrării produselor și să indice în ce constă eroarea sau neconformitatea vizibilă, utilizând formularul electronic pus la dispoziție pe site, sau prin e-mail. Un reprezentant al Turbinicarpus S.R.L., va oferi asistenţă în cazul în care clientul va trebui să returneze produsele originale intacte împreună cu accesoriile, ambalajul original și toată documentaţia. În cazul în care Turbinicarpus S.R.L. va constata faptul că reclamația clientului este întemeiată și produsele livrate au fost returnate intacte, în ambalajul original și împreună cu toate documentele privind produsele, va livra produsele comandate inițial în termenul inițial de livrare, ce va curge de la data recepției produselor returnate de către client. În acest caz toate costurile de livrare vor fi suportate de către Turbinicarpus S.R.L..

Pin It on Pinterest

Share This