Politica de retur

Politica de retur

Vrem să ne asigurăm că sunteți 100% mulțumit/ă de comanda Dvs.!

Politica noastră de retur este simplă:
 

  • Persoanele care achiziționează produse de pe site-ul www.mivesbolt.com au posibilitatea să se retragă din contract, în termen de 14 zile calendaristice de la data livrării produsului sau produselor.
  • Din nefericire, nu putem asigura returul gratuit al produselor, din acestă cauză taxa și modalitatea de retur este suportată de către cumpărător. În cazul în care clientul optează ca Turbinicarpus SRL să se ocupe de returul produselor, acesta presupune o taxă suplimentară de 26 lei.*
  • Restituim contravaloarea produselor achitate în termen de 14 zile calendaristice de la data notificării de retragere din contract, cu excepţia costurilor alese ca modalitate de livrare. Turbinicarpus SRL își rezervă dreptul de a amâna rambursarea până la data recepționării produselor care au format obiectul vânzării


*În caz de excepție, dacă ați primit un produs defect sau nu ați primit produsul comandat, aveți dreptul de a-l restitui gratuit, taxa de retur fiind suportată de către Turbinicarpus SRL


Condiții returnare

Produsele vor fi returnate în ambalajul original cu toate accesoriile (+ produsele oferite cadou, dacă este cazul), cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a facturii de achiziție. Așadar, în cazul exercitării dreptului legal de returnare a produsului, va vom rambursa contravaloarea acestuia în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor, cu excepția cazului în care constatăm că produsul returnat este deteriorat, prezintă lipsuri, deficiente, etc, situaţie în care suma ce urmează a fi returnată se va reduce proporţional.


În cazul nerespectării condițiilor mai sus menționate mivesbolt.com/Turbinicarpus SRL are dreptul să refuze primirea produsului returnat, respectiv să nu ramburseze Cumpărătorului suma plătită.

Pasul 1. Completarea formularului de retur

Returnarea produselor necesită în prealabil completarea unui formular de retur.
După primirea formularului completat vă vom trimite o confirmare de primire a cererii de retur prin e-mail care va conține modalitatea de retur. După primirea confirmării puteți să returnați produsele alese.

Pasul 2. Pregătirea și expedierea coletului

Taxa de retur fiind suportată de către Cumpărător, modalitatea de expediere a produselor este la libera alegere a acestuia din urmă. 
Retragerea din contract va fi posibilă cu respectarea termenului de 14 zile calendaristice de la momentul primirii produselor. 

Adresa la care va trebui să trimiteți coletul, este :

Destinatar: Turbinicarpus SRL
Adresa: Str Kossuth Lajos nr 25, Odorheiu Secuiesc, Jud. Harghita, 535600
Nr. tel.: 0756390083

Pasul 3. Restituirea contravalorii produselor

După ce coletul ajunge la departamentul de retur și returul este acceptat, în termen de aproximativ 7 zile se returnează banii. Întreaga procedură de returnare produs/bani durează aproximativ 14 zile calendaristice de la ridicarea returului de către curier. Banii vor fi returnați în contul specificat de client în formularul de retur. Rambursul nu se va face decât în contul aparținând persoanei către care a fost facturat produsul și care face returul, nu se poate face către terți.

Important

  • Nu primim coletele trimise cu ramburs. De asemenea, nu se acceptă coletele expediate prin Poșta Română întrucât acesta nu livrează la adresa finală.
  • Atunci când utilizați un voucher de discount pentru suma exactă, suma de discount este distribuită între toate produsele în ordine proporțională cu prețul acestora. La returnarea unui produs din această comandă veți primi suma achitată.
  • Turbinicarpus SRL prin pagina de web mivesbolt.com comercializează în mare parte produse manufacturiere, din această cauză de obicei nu există posibilitatea înlocuirii produselor returnate cu un produs identic. În acest caz Turbinicarpus SRL, la solicitarea cumpărătorului poate returna contravaloarea produsului, conform procedurii mai sus descrise sau să trimită alte produse la alegerea Cumpărătorului cel puțin în valoarea produselor returnate.


Dreptul de retragere din contract

Consumatorul se va putea retrage din contract, respectiv va putea returna un produs sau renunța la un serviciu, în termen de 14 zile calendaristice de la semnarea acestuia, fără invocarea niciunui motiv și fără a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Astfel, potrivit OUG nr. 34/2014, perioada de returnare a unui produs sau renunțare la un serviciu expiră în termen de 14 zile de la:

  • ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a ultimului produs – în cazul în care consumatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
  • ziua în care consumatorul intră în posesia fizică a ultimului produs sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese;

Notificarea prin care se exprimă decizia de a se retrage trebuie să cuprindă: numele clientului, data expedierii coletului, numărul comenzii, produsele ce au făcut obiectul comenzii, suma de returnat, adresa unde a fost livrat coletul și de unde transportatorul urmează să preia coletul de retur, datele contului bancar unde doriți să vă fie restituit prețul contractului.

Ulterior recepționării formularului completat/emailului privind declarația de retragere, clientul va fi contactat de către un reprezentant Turbinicarpus S.R.L. pentru a stabili data și modalitatea de returnare a coletului.

Pin It on Pinterest

Share This